Kjøpsvilkår

Kjøpsinformasjon: Du må ha fylt 18 år for å handle hos oss. Vi reserverer oss mot eventuelle sluttsalg av varer og endring av sortimentet. Alle forsøk på bedrageri meldes til politiet. Vi forbeholder oss retten til å slette bestillinger som mistenkes å være forsøk på bedrageri.

Priser –Alle priser oppgis i norske korner, og MVA er inkludert. MVA er inkludert på alle produkter med enten 25 % eller 15 %. Bestillingen din sendes fra Sverige, men dette kommer ikke til å påvirke deg siden vi har et norskregistrert foretak (Org.nr. 921 061 021). Eventuelle tollavgifter betales av oss. COOPERS CANDY reserverer seg for eventuelle feil i pris. 

Lagring av personopplysninger
Ved å godkjenne disse Generelle Bestillingsvilkårene ved gjennomføring av kjøp, samtykker du til behandling av personopplysningene du gir til Coopers Candy i henhold til vår integritetspolicy
USAGODIS AB er ansvarlig for personopplysningene du gir til COOPERS CANDY. Opplysningene behandles for å kunne administrere kjøpet ditt og for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg som kunde. 


FRAKT OG LEVERING

Leveringstid– Lagervarer sender vi normalt innen 1-3 dager fra mottatt ordre fra mandag til fredag. Leveringstiden for lagervarer er ca. 2-6 virkedager avhengig av hvor i Norge du bor efter att pakke lämnat våres lager. Du har rett til å heve kjøpet ditt hvis det oppstår betydelige forsinkelser med leveransen. Ta kontakt med oss på info@cooperscandy.com om du ikke har mottatt pakken din innen 8 dager. Alle leveringstider er estimert og Coopers Candy kan ikke gi garantier angående levering

Fraktkostnader– Fraktkostnader beregnes etter pakkens vekt i henhold til tabellen

Bring Servicepakke – Alle pakker sendes til nærmeste hentested med Bring. Når pakken er ankommet, vil du motta en e-post eller tekstmelding med informasjon om henting. Du trenger koden din for å hente pakken.  

0-7 kg: 79 NOK
7-16 kg: 99 NOK
16-30 kg: 129 NOK

Hjemlevering Kveldstid (Ikke inkludert i tilbudet om gratis frakt)
Fra 179k 

Levering till Bedrift
Levering til bedrifter fra 179 NOK


Ekspresshåndtering 29,90,-
Hvis du velger Ekspresshåndtering i kassa, skrives bestillingen din ut for behandling umiddelbart, det betyr at bestillingen din blir sendt fra oss så fort som overhodet mulig. Leveringstiden er fortsatt den samme


Ikke-avhentede pakker 
– Pakker som ikke hentes ut slik at pakken returneres til COOPERS CANDY, debiteres med en avgift på kr. 250,– inkl. MVA for å dekke COOPER CANDYs kostnader for transport og administrasjon. For bestillinger hvis ordreverdi overstiger NOK 2 000, vil 15% av ordrenes verdi for uinnløste pakker belastes. Kun den billigste frakten refunderes for uløste pakker. Ekspresshåndtering og hjemlevering refunderes ikke. Varer merket med kort dato vil ikke bli refundert.

 

Betaling.
Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nettet. Ved å besvare et par spørsmål, identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmåten som passer best for deg. Betalingsmåtene som tilbys er faktura, delbetaling og kortbetaling. Alle er like sikre. Klikk på les mer i kassen for mer informasjon.

Lagerfeil:
Vi gjør alt for at lagerinventaret stemmer 100 %. Ved eventuelle lagerfeil/kort best før-dato der en vare i bestillingen mangler, forbeholder vi oss retten til å fjerne denne varen. 

Best før:
Vi gir minst 4 ukers holdbarhet (best før) med mindre annet er angitt. Dette er angitt i navnet på produktet med formatet BF (Best før): ÅÅÅÅ-MM-DD. Best før indikerer at produsenten garanterer smak og konsistens frem til denne datoen. Matvarer som godteri, chips osv. er fullt spiselige langt etter best før-datoen. Matkasting er et stort problem, så hjelp til med å motvirke det ved å konsumere fullt spiselige matvarer.

Åpent kjøp / Angrerett – Gjelder ikke matvarer
Åpent kjøp / Angrerett gjelder kun produkter som ikke regnes som matvarer. Åpent kjøp i 14 dager etter at bestillingen er mottatt. Produktet skal være i original stand i originalforpakning med eventuelt tilbehør. Ved retur sender du en e-post til info@cooperscandy.com for returinformasjon. Returfrakt betales av kjøperen. Spar på innleveringskvitteringen – husk at du er ansvarlig for returforsendelsen!  

Varmeinformasjon
Vi pakker alltid varene for å beskytte dem så godt det er mulig under transport. Coopers Candy tar likevel ikke ansvar for følsomme produkter som sjokolade i sommermånedene. Vi sender ingen bestillinger med sjokolade på fredager for å minimere varmeproblemer.


Personvern og sikre personopplysninger

Når du legger til en bestilling hos oss, oppgir du dine personopplysninger som navn, adresse og telefonnummer. I kombinasjon med registreringen og bestillingen godkjenner du at vi lagrer og bruker opplysningene dine i virksomheten vår og for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon som vi har med deg via e-post for å kunne tilby den servicen du forventer deg. Vi kommer ikke til å gi personopplysningene dine videre til eksterne parter. I henhold til Personvernforordningen har du rett til å få informasjonen vi har registrert om deg. 
Hvis denne er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at informasjonen rettes eller fjernes. Da må du ta kontakt med oss.

Outlet og tilbud
Tilbudet gjelder så langt lageret rekker hvis ingen stoppdato er angitt.


Reservasjoner
Vi kan ikke garantere at alle bilder eksakt gjengir produktenes virkelige utseende. Vi reserverer oss også mot eventuelle skrivefeil og prisfeil på dette nettstedet. COOPERS CANDY forbeholder seg retten til å forandre på eventuelle feil i pris.

Senast uppdaterad: 2022-01-12